Ontdek meer van Petit Plantage

Petit Plantage het “derde kindje” van Madeline !

Learn More

Welkom bij Petit Plantage,

Ik stel me graag even aan jullie voor. Ik ben Madeline , getrouwd met de liefde van mijn leven en mama van 2 (b)engeletjes , Louis & CĂ©ril.

Ik ben geboren in Beveren-waas maar opgegroeid aan de kust , Koksijde. Wat een geweldige kindertijd was dat ! Na het middelbaar teruggekeerd richting binnenland , eerst Bornem , dan Antwerpen om vervolgens weer terug te eindigen waar het allemaal begon , BEVEREN.

De afgelopen 2 jaar heb ik bij mijn mama in de zaak gewerkt , de welke dus ook naast Petit Plantage gelegen is . De Plantage Conceptstore is een conceptstore met vooral oog op het uitgebreide thee assortiment. Aangezien hier in Beveren de ene na de andere kinderwinkel verdween , namen wij wat kinderspullen in de zaak en ja dat sloeg aan . Het ondernemen zit in mijn bloed , dus niemand die verschoot toen ik met het nieuws kwam dat ik zelf een winkel wil openen. Zogezegd , zo gedaan en vandaag ben ik trots dat ik de geboorte van Petit Plantage mag aankondigen , trots op wat ik op korte tijd heb bereikt en trots op het resultaat.

Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn als mij en dat ik bij jullie een lach op het gezicht kan toveren met jullie aankopen.

Veel shop-plezier gewenst.

 

Liefs ,

 

Madeline

Greatful for where I’m at , excited about where I’m going